Du er her:

Konfirmationer

Invitation til friluftsgudstjeneste med konfirmandindskrivning

Kære kommende konfirmander i Ketting-Asserballe pastorat, samt jeres familier,

Konfirmandforberedelsen starter onsdag d. 4. september kl. 7.45 i Ketting sognehus for konfirmander fra både Ketting og Asserballe sogne. Men inden da vil vi gerne hilse på jer og jeres familier.

Derfor indbyder menighedsrådene til fælles sommergudstjeneste for de to sogne

2. pinsedag, mandag d. 10. juni kl. 11

ved præstegården i Asserballe

Du kan hente blanketten mm. her!

OBS!

Angående ny mulighed for digital konfirmandtilmelding:

Pr. 1. april 2019 er der kommet en ny selvbetjeningsløsning med NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte sognepræsten. I den digitale løsning kan der ikke vælges dato og kirke for konfirmationen, det er derfor nødvendigt at aflevere den af præsten udsendte blanket angående indskrivning.

Her er link til den digitale tilmelding:

www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

Klik her for at få mere om konfirmandindskrivning i Asserballe og Ketting 2019 - 2020

Konfirmationer 2019 - 2025
ÅrKettingAsserballeAsserballe, (Bededag)  Hørup konfirmander
2019 5 maj kl 10   12. maj kl 10   17. maj kl. 10
2020   3. maj    10. maj     8. maj
2021 2. maj      9. maj    30. april
2022 1. maj     8. maj    13. maj
2023 7. maj    14. maj      5. maj
2024 5. maj    12. maj    26 april
2025 4. maj    11. maj   16. maj

Klokkeslettet meldes ud i god tid inden konfirmationen

Vi forsøger at samle konfirmandbilleder fra Ketting.

Har du rettelser, kommentarer eller nye billeder - så send dem til webmaster eller aflever dine billeder til ham - så vi kan skanne dem - det er rigtig fint hvis du også kan fortælle os dato/årstal og navne på billedet.