Du er her: 
onsdag30sep2020

Sognemøde

onsdag30sep2020 kl. 19:30 - 22:00

Onsdag d. 30. september kl. 19:30 i sognehuset Kirkevænget 7, Ketting Oman – natur og kultur i et tolerant muslimsk land i Arabien v/Hanne & Jens Eriksen, Gråsten.

Hanne og Jens Eriksen har boet i Mellemøsten i mere end 31 år, heraf 26 år i Oman. Jens var som professor i kemi med til at starte landets første universitet i hovedstaden Muscat i 1986.Oman ligger på den østlige side at den Arabiske Halvø og er på størrelse med Tyskland eller Storbritannien. Selv om Oman ligger i et geopolitisk brændpunkt med nabolandene Saudi Arabien, De Forenede Arabiske Emirater og Yemen, så er landet yderst fredeligt og må regnes som et af de sikreste lande i verden. Det skyldes for en stor del den tolerante og venlige befolkning og deres enevældige og højst elskede leder Sultan Qaboos, som i 2020 vil have regeret landet i 50 år.

Oman har en moderne og velfungerende infrastruktur samt et varieret landskab med enorme ørkenområder, store sandklitter, høje bjerge op til 3000 m, en 1700 km kyststrækning, et vadehav, landbrugsområder, byer og parker. Oman ligger som en land-bro mellem Asian og Afrika på en trækrute for millioner af fugle.

I foredraget fortæller de om deres mange oplevelser i Oman, om kulturen i landet og om dets rige dyreliv. Foredraget bliver ledsaget af smukke lysbilleder. Se evt. mere på www.Birdsoman.com

På grund af Corona situationen beder vi om at alle tilmelder sig.

Tilmelding til Jenny Skovmand tlf. 5150 1281 eller jennyskovmand@bbsyd.dk